Slušalice za mobilni telefon su postale nešto bez čega većina vas i ne izlazi iz kuće. One su korisne za opuštanje uz muziku, ali i za važne razgovore koje obavljate preko vašeg mobilnog telefona. Morate odabrati tip slušalica koji najbolje odgovara vašim ušima. Svako od nas je drugačiji i nekome više prija jedna ili druga vrsta slušalica. Imamo bežične, bubice, hansdfree, ali i gejmerske slušalice. Najfon.rs vam nudi širok asortiman najkvalitetnijih slušalica za mobilni telefon. U ponudi je dosta slušalica raznih boja, različitog izgleda. Na vama je da pronađete koje najbolje idu uz vaš mobilni telefon, a kupovinu možete obaviti u nekoliko koraka.

Prikaz 1–24 od 707 rezultata

AirPods (70)

Bežične Slušalice (83)

Bubice (15)

Gejmerske Slušalice (161)

Handsfree (47)

Hylas H260W-RGB Gaming Headset

 
4.480.00 RSD
Redragon H260 Hylas žičane slušalice za igre omogućavaju vam da čujete svaki detalj, baš onako kako je to programer nameravao.

Urban 1 True Wireless bele bubice sa mikrofonom

 
3.290.00 RSD
Karakteristike – Tip: Slušalice sa mikrofonom Oblik slušalica: Bubice Stil nošenja: Unutrašnjost uha Sistem: 2.0 (Stereo) Za mobilni telefon: Da

Style 2 True Wireless crne bubice

 
3.290.00 RSD
Karakteristike – Tip: Bluetooth® slušalica sa mikrofonom Oblik slušalica: Bubice Stil nošenja: Unutrašnjost uha Sistem: 2.0 (Stereo) Za mobilni telefon: