Usluge našeg servisa

Usluge sevisa mobilnih telefona

Servis mobilnih telefona

Zamena displeja

Složićete se da jedan od najosetljivijih delova svakog mobilnog telefona jeste ekran. Vrlo lako ga možete oštetiti ili razbiti, a znamo da je danas gotovo nemoguće zamisliti čak jedan dan bez mobilnog telefona. Bez brige, naš tim stručnjaka je tu da u što kraćem roku zameni Vaš ekran i otkloni sve kvarove.

Prilikom zamene ekrana na mobilnom telefonu, naši eksperti mobilnih telefona koriste najsavremenije tehnologije kao i original delove kako bi zadovoljili potrebe svih klijenata i izvršili najkvalitetniju uslugu. U našem servisu mobilnih telefona možete obaviti zamenu displeja u najkraćem roku!

Servis mobilnih telefona

Zamena zadnjeg stakla

Zadnji poklopac od stakla daje posebnu notu luksuza mobilnim telefonima, a ujedno omogućuje i bežično punjenje. Pored toga što ima zaštitnu masku, često se dešava da ispustite mobilni telefon i da Vam zadnje staklo napukne.

Naš tim servisa mobilnih telefona Vam nudi profesionalnu uslugu zamene zadnjeg stakla. Dugi niz godina se bavimo ovim poslom i stoga koristimo najsavremenije tehnologije i alate, kao i originalne delove za sve modele mobilnih telefona.

Servis mobilnih telefona

Reparacija stakla

Ekran se sastoji od lcd ekrana, touch screen-a i zaštitnog stakla. Zaštitno staklo je deo ekrana koje služi da štiti touch screen i lcd ekran, nije ono što se dodatno kupuje i montira.

Servis mobilnih telefona vrši reparaciju stakla brzo, profesionalno i na visokom nivou. Vaš mobilni telefon će biti kao nov sa originalnim staklom tog modela.

Servis mobilnih telefona

Zamena konektora za punjenje

Glavni problemi koji se dešavaju kod konektora za punjenje su da Vam se mobilni telefon ne puni ili se ne napuni do kraja. Korišćenje neodgovarajućeg punjača i kvašenje telefona su najčešći uzroci koji mogu dovesti do kvara konektora za punjenje mobilnog telefona.

Servis mobilnih telefona poseduje odgovarajuće originalne delove za sve modele telefona, zato se naši stručnjaci trude da zadovolje Vaše kriterijume i veoma brzo reše Vaš problem.

Servis mobilnih telefona

Zamena mikrofona

Dešava se da Vam prijatelji kažu kako Vas ne čuju dok razgovarate telefonom? To je zato što imate problem sa mikrofonom koji ste najverovatnije oštetili prilikom pada telefona ili ulaska vode u mikrofon.

Mi smo tu da otklonimo svaki kvar i rešimo svaki Vaš problem. Ovaj kvar se često dešava i jako brzo se otklanja. Naš tim stručnjaka, sa iskustvom više od 10 godina, vrši zamenu mikrofona kod nas u servisu mobilnih telefona za tili čas!

Servis mobilnih telefona

Zamena zvučnika

Niste čuli kada Vam je zvonio telefon, ne rade Vam zvučnici, ne čujete sagovornika? Znači da Vam ne radi zvučnik i potrebno ga je promeniti.

Servis mobilnih telefona vrši sve usluge i popravke mobilnih uređaja, zato će Vaš zvučnik veoma brzo biti zamenjen uz korišćenje najnovijih tehnologija i alata kao i originalnih delova za sve modele mobilnih telefona!

Servis mobilnih telefona

Zamena U2 Chip-a

Na matičnoj ploči se nalazi u2 čip koji kontroliše punjenje iPhone telefona. Stradanje u2 čipa se najčešće dešava usled korišćenja kineskih punjača ili auto punjača i zato se dešava da se baterija jako brzo prazni.

Ako imate problem sa u2 čipom, mi smo tu da Vaš problem rešimo i otklonimo! Tim stručnjaka servisa mobilnih telefona zameniće Vam u2 čip i telefon će biti kod Vas najkasnije za 24h! Koristimo potpuno originalne delove za sve modele mobilnih telefona i trudimo se da uvek budemo tačni, precizni i profesionalni!

Servis mobilnih telefona

Zamena baterije

Mobilni telefon Vam se gasi na punjaču ili sam od sebe? Baterija Vam se prazni na punjaču ili neće da se puni? Na pravom ste mestu!

U našem servisu mobilnih telefona možete zameniti svoju bateriju. Vaše je samo da donesete ili pošaljete Vaš mobilni uređaj, a naš tim stručnjaka će utvrditi problem ili kvar i popraviti ga u najkraćem mogućem roku!

Servis mobilnih telefona

Zamena audio kola

Problemi sa audio kolom se događaju kod iPhone mobilnih telefona. Kada se dešava pucketanje u zvučniku, ne čuje Vas Siri, ne radi Vam speakerphone, ne čujete sagovornika i slično, u pitanju je audio kolo.

Servis mobilnih telefona će rešiti problem koji imate sa zvukom uz pomoć svojih stručnjaka koji su dugi niz godina u ovom poslu i svoj posao obavljaju na visokom nivou!

Servis mobilnih telefona Beograd

Odlučite se za najbolji servis mobilnih telefona na teritoriji Beograda

Garancija

Garancija

Na sve ugrađene delove kod nas dobijate garanciju od 24 meseca. Za bilo koju vrstu usluge ili popravke dobijata fiskalni račun, dok pravnim licima nudimo mogućnost plaćanja preko računa.

Brzina

Brzina

Sve kvarove rešavamo u roku od 24h. Ako je u pitanju kompleksnija popravka ili se originalni deo mora poručiti iz inostranstva, onda je potrebno malo više vremena, ali veoma brzo rešavamo svaki problem!

Povoljne cene

Povoljne cene

Trudimo se da održimo balans cene i kvaliteta. Naš cilj je da zadovoljimo potrebe svih klijenata koji će se zbog profesionalne usluge i pristupačnih cena rado vraćati, a mi ćemo ih uvek dočekati sa zadovoljstvom.

Iskustvo

Iskustvo

Više od 10 godina smo u ovom poslu. Hiljade popravljenih mobilnih uređaja koji garantuju stručnost i kvalitet naših usluga, kao i preko 20 zadovoljnih firmi sa kojima sarađujemo dugi niz godina.

Najčešći kvarovi na mobilnom telefonu
  • Ne radi ekran na mobilnom telefonu
  • Ne radi baterija na mobilnom telefonu
  • Mobilni telefon neće da se upali
  • Mobilni telefon neće da se puni
  • Ne rade slušalice na mobilnom telefonu
  • Telefon je pao u vodu
  • Zaboravili ste šifru od mobilnog telefona
  • Ne radi zvučnik na mobilnom telefonu

Rešavamo i otklanjamo svaki kvar.

Zamena baterije - Servis Telefona
Servis mobilnih telefona

Najčešći kvarovi na mobilnom telefonu

Ne radi ekran na mobilnom telefonu

Složićete se da jedan od najosetljivijih delova svakog mobilnog telefona jeste ekran. Vrlo lako ga možete oštetiti ili razbiti, a znamo da je danas gotovo nemoguće zamisliti čak jedan dan bez mobilnog telefona.

Bez brige, naš tim stručnjaka je tu da u što kraćem roku zameni Vaš ekran i otkloni sve kvarove. Prilikom zamene ekrana na mobilnom telefonu, naši eksperti mobilnih telefona koriste najsavremenije tehnologije kao i original delove kako bi zadovoljili potrebe svih klijenata i izvršili najkvalitetniju uslugu.

Ne radi baterija na mobilnom telefonu

Ako imate problem da Vam se mobilni telefon ne puni na punjaču ili se puni veoma sporo, može značiti da je vreme za promenu baterije. Dešava se da je problem u konektoru ili kablu punjača, a može biti i da je baterija telefona dotrajala i da je vreme za zamenu.

U tom slučaju najbolje je doći u servis mobilnih telefona Beograd, a naš tim stručnjaka će utvrditi u čemu je problem i rešiti ga očas posla. Baterija će Vam biti zamenjena u veoma kratkom roku.

Mobilni telefon neće da se upali

Dešava se da mobilni telefon neće da Vam se uključi? Moguće je da je problem u kablu ili konektoru, a može biti problem i u bateriji.
Probajte da ugasite mobilni telefon i da ga ponovo upalite tako što ćete držati dugme za uključivanje malo duže nego obično.

Ako Vam ne bude išlo za rukom, popravka telefona je jedino rešenje. Donesite mobilni uređaj u naš servis mobilnih telefona Beograd, a mi ćemo rešiti problem u najkraćem mogućem roku.

Mobilni telefon neće da se puni

Često se dešava da mobilni telefon neće da Vam se puni. Do toga može doći ako ne koristite original punjač, ako punite preko USB porta a ne preko utikača u zidu, ako nije u redu kabl ili adapter od punjača.

Probajte da očistite konektor jer se dešava da uđe prašina u njega zato što često stoji u džepu jakne ili torbi, takođe možete probati da ga restartujete jer problem može biti i softverske prirode.

Ne rade slušalice na mobilnom telefonu

Ako Vam ne rade slušalice na mobilnom telefonu možete utrditi da li je problem u slušalicama ili telefonu. Saznaćete tako što ćete slušalice povezati na drugi uređaj i ako slušalice rade, onda je do Vašeg mobilnog uređaja. Ako slušalice ne rade ni na jednom drugom uređaju, onda je problem u njima.

Mi smo tu da otklonimo sve kvarove sa slušalicama i promenimo audio kontektor.

Telefon je pao u vodu

Telefon Vam je upao u vodu i ne znate šta da radite? Ako nije vodootporan, trebate ga što pre izvaditi iz vode i osušiti. Odmah ga isključite bez obzira što i dalje radi,  izvadite memorijsku i SIM karticu kao i bateriju (ako je moguće) i obrišite ih peškirom ili krpom. Nemojte uključivati mobilni telefon 48-72 sata.

Ako imate sreće, Vaš mobilni telefon će proraditi, a ukoliko ne rešite problem, tu su naši stručnjaci i popravka telefona će biti što pre gotova.

Zaboravili ste šifru od mobilnog telefona

Dešava se da lako zaboravimo šifru od mobilnog telefona i da ne možemo da ga otključamo. Možete pokušati restartovanjem telefona na fabrička podešavanja, ali Vam to može obrisati sve podatke koje imate.

U tom slučaju najbolje da sve prepustite našim ekspertima mobilnih telefona koji će rešiti Vaš problem u najkraćem mogućem roku.

Ne radi zvučnik na mobilnom telefonu

Ukoliko  Vam ne radi zvučnik na mobilnom telefonu možda je došlo do oštećenja prilikom dodira sa vodom ili se u zvučniku nakupila prašina. Ako nije ništa od navedenog u pitanju, onda najverovatnije postoji šansa da je problem sa hardverom.

U takvim situacijama najbolje je da donesete telefon u naš servis mobilnih telefona gde će naši eksperti dijagnostikovati problem i na najprofesionalniji način ga rešiti.

S razlogom najbolji servis
mobilnih telefona
Servis mobilnih telefona
24H

ROK ZA REŠAVANJE KVARA

2

GODINE GARANCIJA NA SVE UGRAĐENE DELOVE

100%

ORIGINALNI DELOVI

10+

GODINA ISKUSTVA

Cenovnik najčešćih kvarova
Zamena ekrana
od 3600,00 din
Zamena baterije
od 2800,00 din
Reparacija stakla
od 4000,00 din
Zamena ekrana
od 6000,00 din
Zamena baterije
od 5600,00 din
Reparacija stakla
od 6000,00 din

Zanima te tačna cena popravke telefona? Pošalji nam upit!

ŠTA SU REKLI O NAMA

UTISCI KUPACA

Neki od naših najboljih polovnih laptopova su dospeli baš u njihove ruke, pročitajte šta oni imaju da kažu o nama

Najčešće postavljana pitanja

Postoji. Svaka popravka telefona ima garanciju, koju daje naš servis mobilnih telefona.

Parturient ullamcorper et sagittis faucibus dui eu tortor ac parturient ridiculus vel hac condimentum scelerisque libero class.

Pulvinar in dictumst suspendisse ullamcorper cras cum urna eget nibh facilisi eu a vestibulum morbi porttitor platea metus vestibulum.Ante ullamcorper adipiscing.

Kako god vama odgovara, ukoliko niste iz Beograda a treba vam pouzdan servis, možete nam prvo poslati upit za cenu, pa nakon toga poslati na našu adresu Ratka Mitrovića 134, Beograd. Ukoliko jeste, čekamo Vas na prethodno pomenutoj adresi. Klikni ovde da pogledaš lokaciju.

Servis mobilnih telefona možete platiti u gotovini ili platnom karticom (u našem objektu u Beogradu).

Svi delovi koji se koriste za servis mobilnih telefona su 100% originalni. Nabavljamo isključivo od proverenih dobavljača sa kojima sarađujemo dugi niz godina.

Kamera često zna da bude jedan od ključnih faktora pri kupovini telefona. Ukoliko se desi kvar sa kamerom, vršimo uslugu popravke kamere. Naš servis mobilnih telefona Beograd koristi isključivo originalne delove proizvođača i možete biti sigurni da će nakon toga kamera besprekorno funkcionisati.

Popravka ekrana i zamena displeja može biti gotova u roku od 24h od podnošenja zahteva! Trudimo se da što kraće budete bez vašeg telefona.

Popravljamo i tablete. Tableti takođe imaju slične kvarove kao i telefoni, u našem servisu možete pronaći adekvatnu pomoć sa Vašim uređajem.

SVAKOG MESECA POPUSTI DO I 50%

PRIJAVI SE I SVAKOG MESECA DOBIJAŠ KUPONE SA POPUSTIMA

PITAJTE DO MILE VOLJE

IMATE PITANJE?

Pišite nam, a mi smo tu da odgovorimo na sva Vaša pitanja.

Unesite svoje podatke i poruku

KONTAKT

Lokacija

Maloprodaja

Ratka Mitrović 134, Beograd

Kontakt telefon

Kontakt telefon

060/5858-179

Mail adresa

Mail adresa

Imate li pitanja u vezi našeg servisa koja Vam mogu pomoći? Pošaljite nam poruku, a mi ćemo Vam u najkraćem vremenskom periodu odgovoriti.